Gambar

Bijlow Feyenoord Transfermarkt

Justin Bijlow 26 uit Nederland Feyenoord sinds 2016. Player stats of Justin Bijlow Feyenoord Rotterdam Goals Assists Matches played All. Player stats of Justin Bijlow Feyenoord Rotterdam Goals Assists Matches played All performance data. Justin Bijlow 25 from Netherlands Feyenoord Rotterdam since 2016 Goalkeeper Market value. This is the goal statistic of Feyenoord Rotterdam player Justin Bijlow which gives a detailed view on the goals the..

Transfermarkt

Feyenoord-keeper Bijlow weer geblesseerd en gaat in tranen van het veld Feyenoord beleefde aanvankelijk een goede start door de snelle 0-1 van Mats Wieffer na zes minuten. Feyenoord moet opnieuw vrezen voor een langdurige blessure voor Justin Bijlow De doelman haakte zondag in de eerste helft van AZ-Feyenoord 0-1 geblesseerd af en verliet in tranen het. Feyenoord-keeper Justin Bijlow is opnieuw geblesseerd geraakt Hij verliet huilend het veld in Alkmaar waar hij het met de Rotterdammers opnam tegen AZ. Eind augustus liep hij een breuk in de pols van zijn linkerhand op In oktober maakte de keeper zijn rentree Bijlow keerde in november terug bij het Nederlands elftal. De reactie van de doelman doet voorkomen dat er opnieuw sprake is van een ernstige blessure Het noodlot blijft Justin Bijlow achtervolgen In de 31e minuut van de uitwedstrijd tegen AZ..

Slot leeft mee met Bijlow. De nieuwe blessure die Feyenoord-doelman Justin Bijlow opliep in de uitwedstrijd tegen AZ is hard bij. Feyenoord moet opnieuw vrezen voor een langdurige blessure voor Justin Bijlow. Blessure Bijlow smet op de zege De blessure van Bijlow is een smet op onze zege zei de coach. Feyenoord-keeper Justin Bijlow heeft opnieuw een blessure opgelopen. Justin Bijlow is opnieuw geblesseerd De 25-jarige doelman van Feyenoord heeft een breuk opgelopen. Feyenoord heeft in het consolideren van de tweede plek in de Eredivisie een belangrijke zege. Feyenoord-doelman Justin Bijlow heeft opnieuw een blessure opgelopen..

Voor Justin Bijlow voelde het gelijkspel van Feyenoord tegen FC Twente 0-0 een beetje als een. The BBC is not responsible for the content of external sites..